Financieel adviseur Amersfoort

Inkomen

Bij Nugteren Financieel Advies begrijpen we dat financiële zekerheid essentieel is. Wij kunnen u helpen bij het bouwen van een financieel vangnet wat u en/of uw werknemers kan opvangen bij onverwachte financiële uitdagingen. Of het nu gaat om het opvangen van inkomensverlies door ziekte, ongeval of werkloosheid, wij staan klaar om u te voorzien van op maat gemaakte oplossingen. Elke situatie is uniek, daarom nemen we de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen. Zo vinden we samen de meest geschikte verzekeringsopties.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is cruciaal voor iedereen die werkt, of u nu zelfstandige bent of in loondienst. Deze verzekering biedt financiële zekerheid in het geval u niet meer kunt werken door ziekte of een ongeval. Voornamelijk voor zelfstandigen is het belangrijk om een goede AOV te hebben. Voor zelfstandige ondernemers is er namelijk bijna geen steun vanuit de overheid bij arbeidsongeschiktheid. De eerste twee jaar is er geen loondoorbetaling en zelfstandigen kunnen niet in de WIA komen. Er is hooguit recht op bijstand. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan voorkomen dat u in een dergelijke situatie beland waarbij u geen inkomen meer heeft. Wij helpen u graag bij het vinden van een AOV die past bij uw persoonlijke situatie en beroep.

De collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering is een AOV speciaal voor zelfstandigen die zich verenigd hebben in een maatschap, vennootschap onder firma of een stichting. Voor deze rechtsvormen is deze verzekering een essentieel onderdeel van het sociale vangnet binnen uw bedrijf. Iedere deelnemer aan het collectief is zelf begunstigde bij arbeidsongeschiktheid, waardoor elke deelnemer kan rekenen op zekerheid van inkomen.

Een collectieve ongevallenverzekering biedt bescherming voor werkgevers wanneer werknemers tijdens hun werkzaamheden een ongeval krijgen. Deze verzekering is een waardevolle aanvulling op uw arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee u als werkgever laat zien dat u zorg draagt voor uw personeel. Deze verzekering biedt dekking voor zowel tijdelijke als blijvende invaliditeit en in sommige gevallen zelfs bij overlijden.

De WGA (Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten) hiaat verzekering bied je als werkgever aan voor je werknemers. Deze verzekering is vooral belangrijk voor werknemers die langer dan twee jaar ziek zijn en 35% of meer arbeidsongeschikt zijn verklaard. Deze werknemers hebben door hun situatie een verlaagd inkomen. Deze verzekering vult het verschil in hun inkomen aan tussen de WGA-uitkering van de overheid en het laatstverdiende loon. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om dit hiaat te overbruggen.

Voor werknemers die meer verdienen dan het maximum dagloon waarover de WIA-uitkering wordt berekend, bieden wij WIA-excedentverzekeringen. Deze verzekeringen zorgen ervoor dat ook het inkomen boven dit maximum dagloon deels is gedekt bij langdurige arbeidsongeschiktheid. Zo kan gewaarborgd worden dat uw werknemers niet onnodig financieel achteruitgaan.

Tot slot kunnen wij u helpen bij het vinden van een WW-aanvulling om het inkomensverlies bij werkloosheid te beperken. Deze aanvulling is voor werkgevers die hun werknemers een verlenging

van de wettelijke WW-uitkering willen geven. Zo kunnen ze een periode van werkloosheid financieel beter kunnen overbruggen terwijl ze op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Bij Nugteren Financieel Advies staan we klaar om u te voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek.

Nugteren Financieel Advies
Veenslagen 17
3825 RT Amersfoort

Tel: 033-8885800
Mob: 06-11118690
info@nugterenfinancieeladvies.nl

Ik sta voor u klaar!

Schadeverzekering

Vermogen

Hypotheken

Inkomen

Financeel advies

Kan ik u van dienst zijn?

Ik help u graag bij uw vraagstukken. Neem gerust contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.