Verzekeringsadviseur Amersfoort

Vermogen

Vermogen

Zekerheid is een kostbaar goed. Bij Nugteren Financieel Advies bieden we u de rust die komt met een gedegen levensverzekering. Wij kunnen u helpen met het vinden van verschillende soorten levensverzekeringen. Zo kunt u uzelf en uw dierbaren voorzien van financiële zekerheid en ondersteuning wanneer het er het meest toe doet. Door fiscale implicaties en wettelijke vereisten kunnen moderne levensverzekeringen erg complex zijn. Daarom is het belangrijk om een polis te kiezen die goed aansluit bij uw persoonlijke situatie en toekomstplannen. Of u nu op zoek bent naar een kapitaalverzekering, lijfrenteverzekering of een uitvaartverzekering, wij staan klaar met deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Samen zorgen we ervoor dat u een weloverwogen keuze kunt maken die uw vermogen beschermt en uw nalatenschap zeker stelt.

Een kapitaalverzekering is een solide keuze voor wie vermogen wil opbouwen voor de toekomst. Met deze verzekering spaart u voor een gegarandeerd bedrag dat uitgekeerd wordt op een vooraf bepaalde datum of bij overlijden. Dit kapitaal kan dienen voor verschillende doeleinden, zoals aanvulling op uw pensioen, aflossing van uw hypotheek of als schenking aan uw nabestaanden. Het is een flexibele manier om vermogen te creëren met fiscale voordelen, waarbij u zelf de looptijd en de hoogte van de premie bepaalt.

Als u wilt sparen voor extra inkomen tijdens uw pensioen kan een lijfrenteverzekering een fiscaal aantrekkelijke manier zijn om te sparen. U stort eenmalig of periodiek een bedrag dat wordt belegd, waarna het opgebouwde kapitaal in termijnen aan u wordt uitgekeerd vanaf een door u gekozen moment. Deze uitkeringen zijn ideaal om uw pensioen aan te vullen of om een periode van minder inkomen te overbruggen.

Vermogen opbouwen voor later, met mogelijk fiscale voordelen. Je bepaalt zelf de verdeling tussen sparen en/of beleggen. Belegging experts beleggen voor je. Er zijn mogelijk belastingvoordelen en de jaarruimte zal dit bepalen. Niet vrij opneembaar (Box 1)

Met BanksparenOntslagvergoeding bouw je een aanvulling op het pensioen op en/of ontvang je direct ingaande uitkeringen. Banksparen OntslagVergoeding is een geblokkeerde bankspaarrekening. Je bepaalt zelf hoe je het pensioen opbouwt. Niet vrij opneembaar (Box 1)

Met de aanvullende Pensioenuitkering krijgt je een periodieke uitkering als aanvulling op AOW en/of pensioen of kan een nabestaandenlijfrente aangekocht worden. Aanvullende PensioenUitkering is een geblokkeerde bankspaarrekening. Niet vrij opneembaar (Box 1)

Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) is een belangrijke voorziening voor uw nabestaanden. Deze verzekering keert een afgesproken bedrag uit als u binnen de looptijd van de polis komt te overlijden. Met een ORV kunt u uw nabestaanden financiële zekerheid bieden voor bijvoorbeeld de aflossing van een hypotheek, het behoud van levensstandaard of de verzorging van de kinderen. Het is een essentieel onderdeel van uw financiële planning die zorgt voor gemoedsrust, wetende dat uw geliefden goed verzorgd achterblijven.

De periode rondom een uitvaart is vaak al lastig genoeg voor nabestaanden. Bespaar nabestaanden extra financiële zorgen door een verzekering voor dekking van uitvaartkosten af te sluiten. Er zijn verschillende manieren om uw uitvaart te verzekeren. Of u nu kiest voor een basisdekking of een uitgebreide verzekering, u bepaalt zelf hoe uw afscheid eruitziet. Zo biedt u uw dierbaren niet alleen financiële, maar ook emotionele rust door hen te ontlasten van de organisatorische en financiële lasten in een toch al moeilijke tijd.

Bent u geïnteresseerd in een uitvaart- of levensverzekering? Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nugteren Financieel Advies
Veenslagen 17
3825 RT Amersfoort

Tel: 033-8885800
Mob: 06-11118690
info@nugterenfinancieeladvies.nl

Ik sta voor u klaar!

Schadeverzekering

Vermogen

Hypotheken

Inkomen

Financeel advies

Kan ik u van dienst zijn?

Ik help u graag bij uw vraagstukken. Neem gerust contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.